LeadOn logo

Online marketing

Voor velen staat digitale marketing gelijk aan online advertenties opzetten, maar het is zoveel meer dan dat. Online marketing bevat alle acties die je creëert om jouw product of dienst in de kijker te zetten en doelen te bereiken. Daarom spreken wij liever over performance marketing, dat dekt de lading beter. Je wilt toch ook de resultaten van je huidige campagnes kunnen meten, bijgevolg toekomstige acties verfijnen om zo steeds betere resultaten te behalen? Nieuwsgierig hoe we daarbij kunnen helpen?

Ontdek onze online marketing diensten:

Online marketing met Lead On

Vanuit een doordachte digitale marketingstrategie zetten we samen een online omnichannel marketingplan op. Performance Marketing is what we do best. Bij onderstaande digitale marketingdoelen kan je op de grondige ervaring van ons Lead On team rekenen:

1. Hoger scoren in zoekmachines via SEO & SEA

Search Engine Optimization
Search Engine Advertising

Verbeter de zichtbaarheid van je merk in zoekmachines als Google door te begrijpen met welke vragen mensen op jouw website terechtkomen. Daarop inspelen door zoekwoordanalyses om te zetten in duidelijke websitetekst, doet wonderen voor je aantal websitebezoekers. Wil je sneller nog betere resultaten behalen, dan kan je gebruik maken van Google Ads. Search, Performance Max, Shopping, YouTube, Discovery en Display, … we maken jou graag wegwijs in het Google landschap.

2. Geautomatiseerde boodschappen versturen die aanzetten tot actie

Marketing Automation
E-mailmarketing

Werk jij al met een marketing automation tool die de opzet, opvolging en tracking van jouw campagnes vereenvoudigt? Door je marketingacties te automatiseren zorg je er daarnaast voor dat je doelgroep op regelmatige tijdstippen met je merk in contact komt én dat die relevante boodschappen ontvangt. Een goed uitgedachte e-mailmarketing strategie is daarbij essentieel. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste formules voor jouw organisatie

3. Met social media marketing specifieke doelgroepen bereiken

Content
Social Media

Op de vraag ‘welke sociale media kanalen je best inzet om je doelgroep te bereiken’, weten onze online specialisten wel raad. De combinatie van organische posts en advertenties biedt unieke target mogelijkheden en zorgt voor een grotere online merkbeleving. Als onderdeel van jouw omnichannel marketingplan wordt een social media contentstrategie opgesteld. Daaronder kunnen Meta (Instagram & Facebook), TikTok, LinkedIn, Reddit en Pinterest vallen. Maar ook Waze is ons niet onbekend.

4. Aantrekkelijke, pakkende online content creëren

Content
Social Media

Hoe je merk eruit ziet en communiceert, heeft een grote impact op je conversieratio. Mensen tonen automatisch minder interesse als je website verouderd is, je huisstijl niet consistent is of je communicatie niet relevant. Laat dit je online marketinginspanningen niet blokkeren!
Bij Lead On kan je terecht voor een consistente huisstijl, pakkende copywriting, aantrekkelijk grafisch- en webdesign en doeltreffende (video) content creatie voor advertenties of sociale media.

5. Optimaliseren van de conversiedoelen

Data
CRO

Zo veel mogelijk conversies halen. Vaak het hoofddoel van performance marketing. Een essentieel onderdeel is Conversion Rate Optimization. Met CRO zorg je er voor dat al jouw marketingkanalen rendabeler worden. 

Klaar om jouw online marketing naar een hoger niveau te tillen?

Doeltreffende digitale marketing.
Dat is wat we doen.