LeadOn logo

Online marketing Zottegem

Op zoek naar een expert in online marketing in Zottegem? Zoek niet verder! Lead On is jouw lokale partner voor al jouw digitale marketingbehoeften. Met een diepgaand begrip van de Zottegemse markt, bieden we op maat gemaakte oplossingen die jouw bedrijf helpen bloeien.

Online marketing bureau actief in regio Zottegem

Online marketing diensten regio Zottegem

Benieuwd waarom klanten regio Zottegem voor ons kiezen?

Het antwoord is eenvoudig: wij leveren resultaten. Onze klanten waarderen onze inzet voor hun succes en onze vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt werken. Ontdek hun succesverhalen.

Franse expansie van X3M is officieel gestart dankzij een doelgerichte brand awareness campagne

+185%
Totaal aantal website bezoekers
+289%
Bezoekers binnen doelgroep
x9
Totale aanvragen

Onze klanten aan het woord:

Blijf op de hoogte van alle digitale trends, tips & tricks en meer.

Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe digitale trends en ontwikkelingen, en kan je er daarna ook zelf mee aan de slag!

Lead On performance marketing kantoor in Zottegem

Lokale marketingexpertise in regio Zottegem

Bij Lead On begrijpen we het belang van lokale marketing. Ons team zet zich in om jouw onderneming zichtbaar te maken voor potentiële klanten in Zottegem en omstreken. 

Een nieuwe website laten maken, beter gevonden worden in Google Maps, sociale media campagnes of advertenties op Google. Wij zorgen ervoor dat jouw merk de aandacht krijgt die het verdient.

Webdesign in Zottegem

Een professionele website is het fundament van succesvolle online marketing. Ons team van webdesigners creëert responsieve, gebruiksvriendelijke websites die niet alleen mooi zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Laat ons jou helpen om een sterke online aanwezigheid op te bouwen die jouw bedrijf in Zottegem op de kaart zet.

webdesign in Zottegem
offline marketing in Zottegem

Offline marketing in Zottegem

In het digitale tijdperk blijft offline marketing een cruciale rol spelen in het bouwen van sterke, langdurige klantrelaties. Lead On biedt gespecialiseerde offline marketingdiensten in Zottegem, ontworpen om jouw merk zichtbaarheid en impact te geven in de fysieke wereld.

Offline marketing gaat over het bouwen van echte connecties. In Zottegem richten we ons op strategieën die de zichtbaarheid van jouw merk vergroten.

Als je de online marketing van je bedrijf wil uitbesteden dan moet je rekening houden met 3 soorten kosten. 

Opstartkosten: Als je de eerste keer adverteert dan moeten er verschillende zaken opgezet worden. Denk maar aan advertentieaccounts, het instellen van website tracking en het schrijven van advertenties.

Beheerkosten: Als de campagnes lopen moeten deze natuurlijk grondig opgevolgd en geoptimaliseerd worden. Hier moet je enkele werkuren per campagne per maand per kanaal voor voorzien.

Advertentiebudget:  Heel flexibel afhankelijk van wat je wil bereiken. Voor kleine lokale campagnes kan je met enkele honderden euro’s per maand al veel doen. Wil je breder gaan targeten dan zal je meer budget moeten voorzien. Er is ook een groot verschil qua budget nodig per gekozen marketingkanaal.

Wanneer je overweegt een nieuwe website te laten ontwikkelen, is het belangrijk om te weten dat de kosten hiervoor doorgaans variëren tussen € 1200 en € 5.000. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door verschillende aspecten, waaronder het aantal pagina’s dat je website zal bevatten, de complexiteit van de gewenste functies, en het design van de site.

Online marketing omvat een breed scala aan disciplines, zoals SEO, contentmarketing, social media marketing, e-mailmarketing, en pay-per-click (PPC) reclame. Het vergt tijd en toewijding om bekwaam te worden in elk van deze gebieden, vooral gezien de snelle ontwikkelingen en veranderende algoritmes binnen elk domein.

Een online marketingbureau is een strategische partner die bedrijven helpt om hun digitale marketingdoelstellingen te bereiken, van het vergroten van de online zichtbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers tot het converteren van die bezoekers in klanten.

Op zoek naar het beste online marketing bureau in Zottegem?

Je weet wat je wilt bereiken, maar de manier waarop is je nog onduidelijk. Doe je best aan online advertising via Google, of bereik je jouw doelgroep beter via gerichte e-mailmarketing? 

Geen zorgen, op die vragen hebben wij een antwoord. Samen zetten we een doelgericht plan op met aandacht voor budget, timing en wat je echt nodig hebt om je doelen te bereiken. Vrijblijvend luisteren wat mogelijk is? Ons team in de omgeving van Wetteren staat voor je klaar.