LeadOn logo

Digitale marketing opleiding

We doen niets liever dan voortdurend bijleren over ons digitaal marketingvak. En die kennis delen we graag met onze klanten. Elk digitaal marketing opleidings- of coachingsprogramma stellen we op maat van jouw organisatie samen. Zo ligt de focus vooral op waar jouw team baat bij heeft om zelf snel aan de slag te kunnen.

Ontdek onze meest gekozen opleidingen

digitale marketing team

Zet in op je sterktes en leer de praktische skills die je nodig hebt!

We begrijpen dat de digitale wereld overweldigend kan zijn. Wat je nodig hebt, is een solide basis om op te bouwen, het vertrouwen om campagnes van A tot Z op te zetten, en praktische vaardigheden om dagelijks je beste werk te leveren.

Interesse in een volledig traject? Tijdens een kennismakingsgesprek ontdekken we samen welke opleidingen perfect aansluiten bij jouw profiel en hoe je deze doelen kunt bereiken.

Waarom kiezen voor Lead On?

Op maat gemaakte digitale marketingopleidingen en coaching.

Actuele inzichten en concrete tips: Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en krijg praktische tips om je marketingstrategie te verbeteren.
Hands-on leermethodes: Direct toepasbare oefeningen zorgen ervoor dat je snel en effectief met de nieuwe kennis aan de slag kunt.
Ervaren en enthousiaste trainers: Onze trainers hebben jarenlange ervaring in hun vakgebied en brengen hun passie en expertise met overtuiging over.
Flexibele leermogelijkheden: Kies voor online trainingen of in-house opleidingen, wat het beste bij jouw behoeften past.

performance marketing
digitale marketing opleidingsgids

Voor wie zijn onze marketing opleidingen?

Onze digitale opleidingen zijn ideaal voor digitale marketeers die hun vaardigheden willen aanscherpen, marketingmanagers die hun kennis willen uitbreiden en zelf uitvoerende taken willen oppakken, en voor iedereen die meer resultaat uit hun digitale marketing wil halen.

Benieuwd naar onze opleidingen? Bekijk welke digitale skills en tools je hier kan leren. 

Tot 30% korting met de KMO-portefeuille

Profiteer van de KMO-portefeuille en krijg tot 30% korting op onze digitale marketingopleidingen. Deze subsidie van de Vlaamse overheid helpt KMO’s en zelfstandigen om te investeren in opleiding en advies. Ontwikkel je digitale vaardigheden en bespaar tegelijkertijd op de kosten. Ontdek hoe je in aanmerking komt en optimaliseer je marketinginspanningen met deze aantrekkelijke financiële ondersteuning.

Meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste opleiding?

Geen zorgen, wij helpen je met veel plezier verder. Neem vrijblijvend contact op met Margot, zij heeft sowieso een oplossing voor jouw digitale marketing training- of coachingnood.