LeadOn logo

Onze aanpak

Tijd om te groeien! Maar hoe?
Met onze hands-on digitale marketingaanpak behalen we samen de beste resultaten.
Hieronder lees je hoe zo’n samenwerking er concreet uitziet.

1

Kennismakingsgesprek

Welke acties lopen momenteel? Wat zijn de KPI’s? Wie is de doelgroep? Wat vertelt je website ons?

Maar vooral: hoe tevreden ben je momenteel met die resultaten? Dit en nog veel meer bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. We luisteren naar jouw wensen en strategische doelen om van jouw merkverhaal een succes te maken.

2

Strategische analyse en digitaal marketingplan

In deze fase maken we een grondige analyse van jouw digitale marketing. Op basis van deze audit stellen we een online marketingplan voor op maat van jouw verwachtingen en doelstellingen. Wat zorgt voor meer conversie? Op welke punten zijn aanpassingen nodig?

Met andere woorden: hoe bereik je jouw doelen? Dat ontdek je aan de hand van dit voorstel!

3

Optimalisaties & Quick Wins implementeren

Klaar voor de volgende stap? We optimaliseren jouw online kanalen zodat je onmiddellijk kan starten met de uitvoering van je digitaal marketingplan.

Via de juiste tracking- en accountinstellingen worden al je acties vanaf nu meetbaar.

4

Creatie & online activatie

Welke digitale content zet jouw doelgroep aan tot actie? We helpen jouw merkverhaal (zowel B2B als B2C) te vertellen aan de hand van je website, video, blogs, nieuwsbrieven, e-mails, website, advertenties, sociale media … en volgen alles nauwgezet voor je op.

5

Rapportering

Op regelmatige tijdstippen ontvang je van ons een duidelijk overzicht van de opgeleverde campagneresultaten. Wat loopt als een trein en waar zijn aanpassingen nodig? Samen met jou volgen we alles op de voet op, zodat jij zeker bent van de allerbeste resultaten.

Testimonials

Advies over jouw digitale marketing?

Doeltreffende digitale marketing.
Dat is wat we doen.