LeadOn logo

Adverteren op Social Media

Til jouw sociale media naar een hoger niveau met de social media advertising training. Deze opleiding is een vervolg op de introductie tot social media basics. Ook deze training wordt gegeven door Quinten. 

Voor wie is het?

Tijdens deze opleiding zal je leren hoe je van start gaat met meta advertising. Hoe zet je meta campagnes op? Hoe kan je analyseren en optimaliseren? Hoe doe je aan LinkedIn advertising? Naast deze vragen zijn er nog andere zaken die aangehaald wordt tijdens deze social media advertising training. Deze opleiding is bedoeld voor mensen die de social media basic training hebben gevolgd of al een degelijke voorkennis hebben van social media marketing.

Wat zal je leren?

Tijdens de social media advertising training zal je leren hoe je meta campagnes opzet, en hoe je ze kan analyseren en optimaliseren. Ook krijgen jullie enkele tips en trics mee om deze campagnes op te zetten en goed te laten lopen. Ook wordt er dieper ingegaan op de andere sociale media kanalen en hen advertentiemogelijkheden. Tijdens deze opleiding wordt er ook aangehaald welke kanalen voor jou interessant zijn om advertenties op te doen en enkele best practices.

Blijf op de hoogte van alle digitale trends, tips & tricks en meer.

Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe digitale trends en ontwikkelingen, en kan je er daarna ook zelf mee aan de slag!