LeadOn logo

Marketing Automation

Wat is een marketingstrategie? Wat houdt het specifiek in?  Wat is het nut? En hoe begin je eraan?

Deze vragen heb je je misschien zelf al eens gesteld, het is per slot van rekening ook een belangrijk onderwerp om rekening mee te houden. Wij helpen je daarom graag op weg om een niet enkel de strategie te bepalen maar ook om ervoor te zorgen dat je een doelen gerealiseerd worden.

Waarom?

Processen vergemakkelijken zodat jij je meer kan focussen op je core business.

Via marketing automation kan je eenvoudige en repetitieve taken automatiseren zodat deze snel en efficiënt worden uitgevoerd.

Wanneer iemand om 22u ‘s avonds een white paper wil downloaden bv. Dan wil die persoon daar niet een dag moeten op wachten alvorens te kunnen lezen. Met automation wordt het document automatisch opgestuurd nadat de persoon dit heeft aangevraagd.

Via automation kan je wat we noemen “customer journey’s” opmaken. Dit zijn routes die je uitstippelt die je jouw bezoeker wil laten afleggen. Op basis van automation kan dit soort routes 1 maal opmaken en automatisch laten lopen van zodra een trigger (start signaal) is afgegaan.

YOU 🤝 Lead On? Het kan!

Om ervoor te zorgen dat je steeds het beste uit je digitale marketing haalt werken we met een vaste aanpak die we op maat aanpassen aan je noden en wensen.

Wil je ook je SEO onder loep nemen en optimaliseren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!