LeadOn logo

Google Analytics Intro

De Google Analytics basic training is voor beginners, voor zij die voor het eerst in aanraking komen met Google Analytics. Een kleine basiskennis digitale marketing is een plus, maar zeker geen must! 

Voor wie is het?

Nog nooit gehoord van termen zoals attributiemodel of bron/medium? Geen enkel probleem, samen nemen we een deepdive in Google Analytics, zodat je op het einde van de training je weg vindt in Google Analytics en zelfs enkele doelen kunt bepalen en tracken via Google Tag Manager. Deze opleiding wordt voorzien door onze expert Quinten.

Wat zal je leren?

Samen nemen we heel Google Analytics door, we maken je wegwijs in de structuur, leggen uit hoe jezelf Google Analytics aanmaakt en vertellen je welke metrics belangrijk kunnen zijn voor jouw bedrijf. Daarnaast introduceren we jullie al aan de wondere wereld van Google Analytics 4, wat de norm wordt vanaf dit jaar, en geven we ook een korte introductie tot Google Tag Manager om het plaatje compleet te maken.

Blijf op de hoogte van alle digitale trends, tips & tricks en meer.

Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe digitale trends en ontwikkelingen, en kan je er daarna ook zelf mee aan de slag!