LeadOn logo

Social media content

Deze introductie tot social media basics zal gegeven worden door Quinten. Quinten is met zijn vele ervaring en leergierige mindset de ideale persoon om jullie wegwijs te maken in het social media landschap. Hij zal jullie leren hoe je zelf van start kan gaan met social media.

Voor wie is het?

Welke kanalen zijn er? Hoe kunnen ze je onderneming helpen groeien? Wat is belang van goede content en een coherente huisstijl? Dit zijn slechts enkele vragen die beantwoordt zullen worden tijdens deze opleiding. Zoals de titel aangeeft gaat het om een basic training en dus is deze bedoeld voor nieuwelingen of mensen die willen starten met social media.

Wat zal je leren?

Quinten zal je leren hoe social media te werk gaan en welk kanaal relevant is voor jou onderneming. Dit doet hij door jullie relevante trends mee te geven, te tonen welke doelgroep op welk kanaal zit en dus the best fit is voor jou onderneming. Er wordt dieper ingegaan op de marketing funnel en hoe je op organische wijze verder kan groeien op sociale media. Op deze manier kan je in de toekomst zelf bepalen wat voor je onderneming de optimale beslissing is. Daarnaast krijgen jullie ook enkele handige social tools mee die jullie achteraf zelf kunnen gebruiken om je concurrentie een stap voor te blijven. Tot slot worden er nog handige tips meegegeven hoe je in de toekomst zelf meer resultaten kan blijven behalen!

Blijf op de hoogte van alle digitale trends, tips & tricks en meer.

Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe digitale trends en ontwikkelingen, en kan je er daarna ook zelf mee aan de slag!