LeadOn logo

SEO Audits & implementatie

Deze opleiding is bedoeld voor zij die al enige ervaring hebben in de wereld van SEO en klaar zijn voor het volgende niveau. 

Voor wie is het?

Een basiskennis van SEO is dus wel ten zeerste aangeraden, zaken zoals backlinks, crawlability en keyword tracking zouden intussen evidente begrippen moeten zijn.

Wat is het?

Om naar het volgende niveau te gaan zal geleerd worden hoe je een bestaande SEO-analyse van scratch gaat uitvoeren. Dit aan de hand van verschillende tools zoals Hotjar en Google Optimise. Tijdens dit proces zullen we alle stappen overlopen van de analyse en uiteindelijk ook leren waar de mogelijke valkuilen liggen en hoe we deze kunnen omzeilen. Verder zal ook aangeleerd worden hoe je mogelijke problemen kan gaan herkennen en voorkomen.

Op het einde van de training is het de bedoeling dat je in staat bent zelf een SEO-analyse uit te voeren, valkuilen herkent en deze voorkomt, oplost aan de hand van verschillende tools.

Blijf op de hoogte van alle digitale trends, tips & tricks en meer.

Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuwe digitale trends en ontwikkelingen, en kan je er daarna ook zelf mee aan de slag!