LeadOn logo

Digitale marketing audit

Til jouw onderneming to the next level met de online marketing audit van Lead On!

Boost jouw onderneming met een digitale marketing audit

Kmo’s en grotere bedrijven experimenteren vaak met verschillende digitale marketing tools, maar ze halen hier niet altijd de gewenste resultaten. Hierdoor weten bedrijven vaak niet waar ze staan in de digitale omgeving, dit is echter belangrijk om de continuïteit van de onderneming te garanderen.

Een grondige analyse van de digitale omgeving van jouw onderneming is een must om te weten waar je nu staat, maar ook om te weten waar je in de toekomst moet op inspelen. Door een online marketing audit van Lead On kan je jouw haalbare en realistische KPI’s vaststellen, alsook een goed inzicht krijgen in je prestatiecijfers op elk digitaal kanaal. Dit is relevant voor zowel owned, paid als earned activiteiten.

 

Dankzij de online marketing audit zal je een klare kijk krijgen op de huidige marketing inspanningen met concrete aanbevelingen en quick wins op maat van jouw onderneming. Ontdek hieronder welke audits we aanbieden en welke het beste bij jouw behoeften past.

Soorten digitale marketing audits

Start 2 Lead

De Start 2 Lead audit is een basis audit van al je digitale marketing inspanningen. Deze is perfect voor de kleine (startende) ondernemer om direct aan de slag te kunnen gaan met de aanbevelingen en quick wins! Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van je ideale doelgroep en een analyse van je huidige social media kanalen met de nodige aanbevelingen. Daarnaast kan je ook een grondig zoekwoordenonderzoek verwachten dat zowel voor SEO als SEA-doeleinden gebruikt kan worden. Nood aan een meer diepgaande analyse? Ontdek onze andere audits!

Lead On

De Lead On audit is een grondige audit van alle digitale marketing inspanningen die je bedrijf de dag van vandaag al doet. Alles wordt in deze audit geanalyseerd van SEA, SEO, social media tot E-mail marketing! Daarnaast mag je een overzichtelijke marketing funnel verwachten waarin ons plan van aanpak is verwerkt om meer resultaten te behalen. Perfect om als onderneming jouw digitale marketing eens te laten analyseren om te kunnen optimaliseren met onze to the point aanbevelingen.

Op maat

In de audit op maat kan zelf worden aangegeven wat je wil laten analyseren. Je kan kiezen uit een soort ‘menukaart’, hierdoor is deze audit afgestemd op jouw wensen. Ook geniet je van aanbevelingen en quick wins die jou zullen helpen om jouw bedrijf te laten groeien!

Kmo-portefeuille

Lead On is erkend door de overheid, dit wil zeggen dat aan de hand van de Kmo-portefeuille kmo’s financiële steun krijgen van de overheid. Afhankelijk van de grootte van je onderneming is dit tot en met 30%, met een maximale steun van € 7.500 per jaar.

De subsidie via de [kmo-portefeuille van VLAIO](https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille) is van toepassing voor externe opleidingen of advies bij Lead On die bijdragen tot het verbeteren van het huidige of toekomstige bedrijfs- functioneren van de onderneming.

Bereik jouw doelen met een strategisch online marketing plan

Start vandaag nog.