LeadOn logo

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtig marketingkanaal, een vorm van direct marketing en digitale marketing, waarbij e-mail wordt gebruikt om de producten of diensten van uw bedrijf te promoten.

Waarom?

Je klanten directer en persoonlijker bereiken maar zeker ook klanten of ‘fans’ van je bedrijf verbonden houden met het bedrijf. Door regelmatig relevante content te bezorgen blijf je top of mind bij je bezoeker en hou je het contact warm. Via email marketing heb je ook een belangrijk kanaal om vragen te stellen aan jouw contacten. Iemand die de moeite heeft genomen om zich in te schrijven om jouw communicatie te ontvangen is al vaker bereidt om vragen te beantwoorden.

Via e-mail marketing kan je niet enkel informatie sturen maar kan je ook je doelgroep beïnvloeden om bepaalde acties te ondernemen.

Leer meer over e-mailmarketing

E-mailmarketing anno 2023 is waardevoller, persoonlijker & doeltreffender dan ooit. Meer te weten komen over e-mailmarketing? Lees dan zeker onze blog

e-mailmarketing-consultant

YOU 🤝 Lead On? Het kan!

Om ervoor te zorgen dat je steeds het beste uit je digitale marketing haalt werken we met een vaste aanpak die we op maat aanpassen aan je noden en wensen.

Wil je ook je e-mailmarketing onder loep nemen en optimaliseren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Leadon logo white