LeadOn logo

SEO

SEO is de afkorting van ‘search engine optimization’, oftewel: zoekmachineoptimalisatie. 
Dit omvat alle processen en verbeteringen die als doel hebben een website hoger in Google te laten verschijnen.

Kortom, SEO is cruciaal omdat het uw website zichtbaarder maakt, en dat betekent meer verkeer en meer mogelijkheden om prospects om te zetten in klanten.

Wat is het?

SEO of Search Engine Optimization is een internet strategie die tracht om op een organische manier meer mensen naar je website te lokken. Het doet dit door te begrijpen hoe zoekmachines werken, de algoritmes die gebruikt worden, waarop mensen juist zoeken en welke zoekmachines het liefst gebruikt worden door (potentiële) bezoekers. Het doel is om zo hoog mogelijk te scoren op de SERP, of Search Engine Results Page, en op die manier meer traffic en (potentiële) klanten naar een website te genereren.

Maar het is nog veel meer dan dat, SEO heeft ook te maken met de technische kant van je website. Hoelang duurt het vooraleer bepaalde elementen inladen op je website, is het geschikt voor mobiele gebruikers, is het toegankelijk voor verschillende mensen, enzovoort.

SEO zorgt er eigenlijk voor dat al je kanalen makkelijk te vinden zijn, geoptimaliseerd zijn voor verschillende platformen, mensen een goede ervaring hebben en de content te zien krijgen die zij willen. Als aan al deze zaken voldaan worden dan scoor je bij de top op de SERPs, of Search Engine Results Pages.

YOU 🤝 Lead On? Het kan!

Om ervoor te zorgen dat je steeds het beste uit je digitale marketing haalt werken we met een vaste aanpak die we op maat aanpassen aan je noden en wensen.

Wil je ook je SEO onder loep nemen en optimaliseren of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Leadon logo white